tlakovy_hrnec_prominent.pdf (647,8 kB)
Nastavení 1 - 0,55barů tlak - příprava zeleniny
Nastavení 2 - 0,95barů tlak - příprava masa
Nastavení čísla je hned od začátku vaření, pak už se nedoporučuje měnit.
Na konci vaření se vypne vařič a přepne na vypuštění páry. Indikace tlaku je podle červené tyčinky.
Hovězí maso vcelku 40 minut,
hovězí plátky a kostky na guláš 30 minut,
hovězí závitky 35 minut,
vepřové plátky 20 minut,
vepřové kotletky 25 minut,
slepice 45 minut, kuře 20 minut,
krájené brambory 4 minuty,
zelenina 3-6 minut,
fazole 30 minut,
hrách 40 minut,
čočka 20 minut.
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.