Návody na obsluhu


Návod na obsluhu tlakového hrnce

tlakovy_hrnec_prominent.pdf (647,8 kB)

Nastavení 1 - 0,55barů tlak - příprava zeleniny

Nastavení 2 - 0,95barů tlak - příprava masa

Nastavení čísla je hned od začátku vaření, pak už se nedoporučuje měnit.

Na konci vaření se vypne vařič a přepne na vypuštění páry. Indikace tlaku je podle červené tyčinky.

Doba přípravy od doby varu:

Hovězí maso vcelku 40 minut,

hovězí plátky a kostky na guláš 30 minut,

hovězí závitky 35 minut,

vepřové plátky 20 minut,

vepřové kotletky 25 minut,

slepice 45 minut, kuře 20 minut,

krájené brambory 4 minuty,

zelenina 3-6 minut,

fazole 30 minut,

hrách 40 minut,

čočka 20 minut.


Diskusní téma: Návody na obsluhu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.